Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклади ресторанного господарства, інноваційна продукція, желе, десерти, вдосконалення рецептур, бджолиний пилок, молоко, молочна сироватка

Бібліографічний опис

Хваль, М. І. Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Іванович Хваль ; наук. керівник Володимир Володимирович Захаров. – Київ, 2022. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced