Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклади ресторанного господарства, інноваційна продукція, желе, десерти, вдосконалення рецептур, бджолиний пилок, молоко, молочна сироватка
Бібліографічний опис
Хваль, М. І. Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Іванович Хваль ; наук. керівник Володимир Володимирович Захаров. – Київ, 2022. – 103 с.