Організація виробництва твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 155 т молока за добу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, сир твердий Гауда 50%, сир твердий Едам 40%, сир твердий Радомер 50%, сир твердий Голландський 45%, сироватка молочна згущена

Бібліографічний опис

Гайдар, М. С. Організація виробництва твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 155 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Сергійович Гайдар ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2022. – 71 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced