Організація виробництва твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 72 т молока за зміну
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, молоко незбиране, сир твердий сичужний, закваска, сичужний фермент, молочна сироватка
Бібліографічний опис
Рубчик, Т. О. Організація виробництва твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 72 т молока за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Олександрівна Рубчик ; наук. керівник Тетяна Володимирівна Пшенична. – Київ, 2022. – 95 с.