Організація виробництва твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 72 т молока за зміну

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, молоко незбиране, сир твердий сичужний, закваска, сичужний фермент, молочна сироватка

Бібліографічний опис

Рубчик, Т. О. Організація виробництва твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 72 т молока за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Олександрівна Рубчик ; наук. керівник Тетяна Володимирівна Пшенична. – Київ, 2022. – 95 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced