Організація виробництва сиру кисломолочного на підприємстві потужністю переробки 125 т молока за добу
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, сир кисломолочний, роздільний спосіб, технології, сиркові вироби, молочна сироватка
Бібліографічний опис
Трофімова, О. В. Організація виробництва сиру кисломолочного на підприємстві потужністю переробки 125 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Віталіївна Трофімова ; наук. керівник Оксана Олександрівна Басс. – Київ, 2022. – 66 с.