Організація виробництва сиру кисломолочного на підприємстві потужністю переробки 125 т молока за добу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, сир кисломолочний, роздільний спосіб, технології, сиркові вироби, молочна сироватка

Бібліографічний опис

Трофімова, О. В. Організація виробництва сиру кисломолочного на підприємстві потужністю переробки 125 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Віталіївна Трофімова ; наук. керівник Оксана Олександрівна Басс. – Київ, 2022. – 66 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced