Проєкт варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів приготування пивного сусла

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, ячмінь, мальтозна патока, молочна кислота, затирання, фільтрування, дробина, кип’ятіння, вірпул, екстракт, оцукрення

Бібліографічний опис

Гаврилюк, П. І. Проєкт варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Павло Ігорович Гаврилюк ; наук. керівник Юрій Володимирович Булій. – Київ, 2022. – 67 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced