Проєкт варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів приготування пивного сусла
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, ячмінь, мальтозна патока, молочна кислота, затирання, фільтрування, дробина, кип’ятіння, вірпул, екстракт, оцукрення
Бібліографічний опис
Гаврилюк, П. І. Проєкт варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Павло Ігорович Гаврилюк ; наук. керівник Юрій Володимирович Булій. – Київ, 2022. – 67 с.