Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезон
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноград, сортування, піжаж, бродіння, фенольні речовини, витримка, баррік, червоний сухий витриманий виноматеріал
Бібліографічний опис
Вітковська, О. В. Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Валентинівна Вітковська ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2022. – 55 с.