Розроблення плану НАССР виробництва соковмісного пастеризованого напою з ароматом груші «Тьотя Груша» для оператора ринку ПрАТ «Фірма «ПолтавПиво»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, соковмісний, пастеризований, ПрАТ «Фірма «ПолтавПиво», система безпечності, напій «Тьотя Груша», безалкогольний, план НАССР

Бібліографічний опис

Дунаєва, А. О. Розроблення плану НАССР виробництва соковмісного пастеризованого напою з ароматом груші «Тьотя Груша» для оператора ринку ПрАТ «Фірма «ПолтавПиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Дунаєва ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2022. – 131 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced