Розроблення системи управління безпечністю виробництва нагетсів курячих для оператора ринку ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, курячі нагетси, система управління безпечністю, НАССР, критичні контрольні точки, діаграма послідовності технологічного процесу виробництва курячих нагетсів, план НАССР

Бібліографічний опис

Кармашов, О. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва нагетсів курячих для оператора ринку ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Олександрович Кармашов ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 139 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced