Розроблення системи управління безпечністю виробництва нагетсів курячих для оператора ринку ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, курячі нагетси, система управління безпечністю, НАССР, критичні контрольні точки, діаграма послідовності технологічного процесу виробництва курячих нагетсів, план НАССР
Бібліографічний опис
Кармашов, О. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва нагетсів курячих для оператора ринку ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Олександрович Кармашов ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 139 с.