Розроблення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператора ринку ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат»
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ПрАТ «Нікопольський хлібокомбінат», система управління безпечністю, технологія виробництва хліба пшеничного, план НАССР, небезпечні фактори
Бібліографічний опис
Кислянова, А. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператора ринку ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Олександрівна Кислянова ; наук. керівник Богдан Сергійович Пащенко. – Київ, 2022. – 141 с.