Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кондитерська промисловість, ТОВ «Ла Тарта», система управління безпечністю НАССР, критичні контрольні точки, програми-передумови, діаграма послідовності технологічного процесу
Бібліографічний опис
Свинтак, В. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Олегівна Свинтак ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 160 с.