Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, кондитерська промисловість, ТОВ «Ла Тарта», система управління безпечністю НАССР, критичні контрольні точки, програми-передумови, діаграма послідовності технологічного процесу

Бібліографічний опис

Свинтак, В. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Олегівна Свинтак ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 160 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced