Розроблення системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної «Лікарської» для оператора ринку ТОВ «ВІО-ЗАХІД»
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, м’ясопереробна галузь, ковбаса варена «Лікарська», небезпечні фактори, розроблення система безпечності
Бібліографічний опис
Шумерук, М. М. Розроблення системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної «Лікарської» для оператора ринку ТОВ «ВІО-ЗАХІД» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мар’яна Миколаївна Шумерук ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2022. – 138 с.