Розроблення системи управління безпечністю виробництва батону на ТОВ «Київський Пекарний Дім» ТМ «Київхліб»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, батон «Смачний», технологія виробництва, система управління безпечністю, план НАССР, ККТ, небезпечний фактор (НФ), нормативна документація, ТОВ «Київський Пекарний Дім», хлібопекарська промисловість, хліб та хлібопекарські вироби

Бібліографічний опис

Загладько, К. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва батону на ТОВ «Київський Пекарний Дім» ТМ «Київхліб» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Василівна Загладько ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2022. – 134 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced