Проєкт кондитерського підприємства з виробництва шоколадних цукерок в м. Чернівці

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, цукерки, холодне пресування, вертикальна екструзія

Бібліографічний опис

Гораш, О. А. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва шоколадних цукерок в м. Чернівці : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Анатоліївна Гораш ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 99 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced