Проект цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Дрогобич Львівської області
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, здобне пісочне печиво, кекси, мікс-машина, збивання
Бібліографічний опис
Кордулян, І. Г. Проект цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Дрогобич Львівської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Геннадіївна Кордулян ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2022. – 52 с.