Проектування хлібозаводу у місті Запоріжжя по виробництву хлібобулочних виробів за інтенсивними технологіями
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, батон «Нарізний», булочка «Галицька», булочка «Столична», ротаційна піч «Муссон-Ротор»
Бібліографічний опис
Перелигіна, А. Ю. Проектування хлібозаводу у місті Запоріжжя по виробництву хлібобулочних виробів за інтенсивними технологіями : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Юріївна Перелигіна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2022. – 74 с.