Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого житньо-солодовим «Глофа-екстрактом» та порошком червоноплідної горобини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, хліб пшеничний, порошок плодів горобини, житньо-солодовий екстракт, збагачення, оздоровчий продукт, фізіолоічно функціональний інгредієнт

Бібліографічний опис

Авдєєва, П. В. Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого житньо-солодовим «Глофа-екстрактом» та порошком червоноплідної горобини : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Поліна Вячеславівна Авдєєва ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2022. – 107 с.