Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, житній хліб, симбіотична закваска, пюре пастернаку, оздоровчі продукти, збагачення, функціональний інгредієнт, функціональний харчовий продукт
Бібліографічний опис
Оніщенко, Н. І. Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Назар Ігорович Оніщенко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2022. – 113 с.