Розширення асортименту харчової продукції за рахунок будівництва овочевого цеху

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, картопля, огірки, цибуля, перець солодкий, маринади, технологічна схема, температурний режим, консерви

Бібліографічний опис

Дьяченко, О. В. Розширення асортименту харчової продукції за рахунок будівництва овочевого цеху : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Володимирович Дьяченко ; наук. керівник Олександр Семенович Бессараб. – Київ, 2022. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced