Визначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначення
Файли
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено комплексну оцінку якості кисломолочного напою з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини з урахуванням групових показників (органолептичних, фізико-хімічних, енергетичної та біологічної цінності).A comprehensive assessment of the quality of a fermented milk drink using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, taking into account group indicators (organoleptic, physicochemical, energy and biological value), was studied.
Опис
Ключові слова
м’ята, кропива, ромашка, комплексна оцінка, кисломолочний напій, якість, mint, nettle, chamomile, comprehensive assessment, fermented milk drink, quality, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, І. Ю. Визначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначення / І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 70–71