Удосконалення технології пива з гречки з низьким вмістом глютену
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, глютен, целіакія, аглютенова сировина, гречка, гречаний солод, ячмінний солод, сусло, пиво
Бібліографічний опис
Бельтюкова, Є. О. Удосконалення технології пива з гречки з низьким вмістом глютену : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Єлизавета Олександрівна Бельтюкова ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2022. – 95 с.