Удосконалення технології стабілізації настоянок на основі напівфабрикатів із журавлини
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, інтенсивність забарвлення, лікеро-горілчаний напій, настоянка, стабілізуючі матеріали, осад, прогнозована стійкість, дегустаційна оцінка
Бібліографічний опис
Андреєва, А. Р. Удосконалення технології стабілізації настоянок на основі напівфабрикатів із журавлини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Романівна Андреєва ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2022. – 89 с.