Удосконалення технології стабілізації настоянок на основі напівфабрикатів із журавлини

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, інтенсивність забарвлення, лікеро-горілчаний напій, настоянка, стабілізуючі матеріали, осад, прогнозована стійкість, дегустаційна оцінка

Бібліографічний опис

Андреєва, А. Р. Удосконалення технології стабілізації настоянок на основі напівфабрикатів із журавлини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Романівна Андреєва ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2022. – 89 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced