Обґрунтування і вибір режимів приготування крафтового пива з використанням журавлини
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, крафтове пиво, журавлина, антоціани, поліфенольні речовини, органолептичні показники, технологія пива
Бібліографічний опис
Медведовська, О. О. Обґрунтування і вибір режимів приготування крафтового пива з використанням журавлини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олена Олександрівна Медведовська ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2022. – 92 с.