Використання насіння олієвмісних культур у технології м’ясопродуктів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сьогодні перед вітчизняними підприємствами харчової промисловості стоїть ряд завдань, які зумовлені низькою поживною цінністю харчових продуктів. Одним із способів вирішення цієї проблеми є використання насіння олієвмісних культур. Для привабливості і зацікавленості такими продуктами споживача, вони повинні мати високі органолептичні характеристики та бути конкурентоспроможними на ринку серед традиційного харчування.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, насіння олієвмісних культур, рецептури м’ясопродуктів, м’ясна сировина, рослинні білки

Бібліографічний опис

Страшинський, І. Використання насіння олієвмісних культур у технології м’ясопродуктів / Ігор Страшинський, Катерина Кукушкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 313.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced