Використання насіння олієвмісних культур у технології м’ясопродуктів
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогодні перед вітчизняними підприємствами харчової промисловості стоїть
ряд завдань, які зумовлені низькою поживною цінністю харчових продуктів. Одним
із способів вирішення цієї проблеми є використання насіння олієвмісних культур.
Для привабливості і зацікавленості такими продуктами споживача, вони повинні
мати високі органолептичні характеристики та бути конкурентоспроможними на
ринку серед традиційного харчування.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, насіння олієвмісних культур, рецептури м’ясопродуктів, м’ясна сировина, рослинні білки
Бібліографічний опис
Страшинський, І. Використання насіння олієвмісних культур у технології м’ясопродуктів / Ігор Страшинський, Катерина Кукушкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 313.