Використання маринадів для м’ясних напівфабрикатів
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Останнім часом на ринку м’ясних напівфабрикатів спостерігається
збільшення попиту на напівфабрикати у маринаді. Поряд з цим розвиваються
інноваційні підходи до отримання різних видів маринадів з метою покращення
якості м’ясної сировини та надання необхідних органолептичних характеристик
готовим продуктам. Метою роботи є дослідження використання маринадів у
технології м’ясних напівфабрикатів та визначення їх впливу на органолептичні
та технологічні характеристики продукту.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, напівфабрикати у маринаді, якість м’ясної сировини, маринад
Бібліографічний опис
Ромазан, О. В. Використання маринадів для м’ясних напівфабрикатів / О. В. Ромазан, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 315–316.