Використання маринадів для м’ясних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Останнім часом на ринку м’ясних напівфабрикатів спостерігається збільшення попиту на напівфабрикати у маринаді. Поряд з цим розвиваються інноваційні підходи до отримання різних видів маринадів з метою покращення якості м’ясної сировини та надання необхідних органолептичних характеристик готовим продуктам. Метою роботи є дослідження використання маринадів у технології м’ясних напівфабрикатів та визначення їх впливу на органолептичні та технологічні характеристики продукту.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, напівфабрикати у маринаді, якість м’ясної сировини, маринад

Бібліографічний опис

Ромазан, О. В. Використання маринадів для м’ясних напівфабрикатів / О. В. Ромазан, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 315–316.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced