Використання моркви у технології ліверних ковбас

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У науковій літературі обговорюються проблеми використання в рецептурах ліверних ковбас харчових добавок, що підвищують стійкість жиру до окислювання, які забезпечують необхідні колір і консистенцію ліверних ковбас. Використання таких добавок дає можливість значною мірою розширити асортимент новими смаковими відтінками, що відповідають практично всім побажанням і смакам споживачів.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, рецептура ліверних ковбас, бланшування м’ясної сировини, фарш

Бібліографічний опис

Миронченко, В. В. Використання моркви у технології ліверних ковбас / В. В. Миронченко, І. М. Страшинський, Ґ. І. Гончаров // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 346-347

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced