Дослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбас

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сучасна економічна ситуація спонукає виробників до здешевлення виробництва м’ясних продуктів без втрат якісних показників готових виробів. Одним із шляхів досягнення цієї мети є використання у технології м’ясних продуктів функціональних композицій на основі рослинних білків та клітковини.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, соєвий ізолят, варені ковбасні вироби, заміна м’ясної сировини

Бібліографічний опис

Гончаров, Г. Дослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбас / Г. Гончаров, І. Страшинський, А. Анісімова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 327

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced