Rheological indexes of sauces using okara in canned meat

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Sauce is an additional ingredient of food that has a characteristic stiff consistency used in the preparation of dishes or is served to the finished food to improve its taste and aroma.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, sauces, improvement of taste and aroma

Бібліографічний опис

Rheological indexes of sauces using okara in canned meat / I. Strashynskyi, V. Pasichnyi, V. Bakhmach, A. Grabarovskyi // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 371