Розширення асортименту м'ясомістких консервів на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат»
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження структури харчування населення України за останні роки свідчать про тенденцію зниження споживання білка, перш за все, тваринного походження, основним джерелом якого є м’ясопродукти. У зв’язку з цим пошук нових білкових джерел та комбінування білків рослинного і тваринного походження у виробництві м’ясомістких консервів, становить значний науковий і практичний інтерес та є актуальним завданням для м’ясної промисловості.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясопродукти, м’ясомісткі консерви, бобові культури, коренеплоди
Бібліографічний опис
Кулик, Н. І. Розширення асортименту м'ясомістких консервів на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат» / Н. І. Кулик, І. М. Страшинський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 листопада 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 161–162