Аналоги м’ясопродуктів емульсійного типу
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У країнах Заходу розширюється кількість компаній, які постачають на ринок продукцію рослинного походження, що є аналогами м’ясопродуктів.
Нежирне м’ясо містить розчинні міофібрилярні білки з необхідною вологоутримуючою здатністю та емульгуючими властивостями. Тому рослинні білки з функціональними властивостями, подібними до міофібрилярних з точки зору розчинності, утримування вологи та здатності до емульгування можуть стати відповідною заміною.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, продукція рослинного походження, аналоги м’ясопродуктів, барвники, спеції
Бібліографічний опис
Аналоги м’ясопродуктів емульсійного типу / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, О. П. Фурсік, Д. М. Шкірдов // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 196–197