Технологічні аспекти розробки рослинних аналогів м’ясних продуктів
No Thumbnail Available
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Ринок продуктів на рослинній основі є одним із секторів світової харчової промисловості, який характеризується найбільш динамічним розвитком. Згідно прогнозів світовий ринок білків рослинного походження до 2024 року перевищить 35 мільярдів доларів. В зв’язку з цим світова харчова промисловість в даний час переживає зміни, оскільки компанії прагнуть до створення нового покоління рослинних продуктів, зокрема, продуктів масового вживання.
Description
Citation
Фурсік, О. Технологічні аспекти розробки рослинних аналогів м’ясних продуктів / О. Фурсік, І. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 213
