Організація та технологія приготування напоїв на основі матчі для спеціалізованих закладів ресторанного господарства
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Охарактеризовано матчу як перспективну сировину для виробництва напоїв у спеціалізованих закладах ресторанного господарства. Matcha is characterized as a promising raw material for the production of beverages in specialized establishments of the restaurant industry.
Опис
Ключові слова
матча, напої, спеціалізовані заклади ресторанного господарства, matcha, drinks, specialized restaurants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Павлюченко, О. С. Організація та технологія приготування напоїв на основі матчі для спеціалізованих закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, В. В. Винник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 222.