Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено можливості використання борошняних сумішей на основі рисового та мигдалевого борошна в технології кексів. The possibility of using flour mixtures based on rice and almond flour in the technology of cupcakes was investigated.

Опис

Ключові слова

рисове борошно, мигдалеве борошно, борошняні суміші, кекси, rice flour, almond flour, flour mixtures, muffins, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Павлюченко, О. С. Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна / О. С. Павлюченко, А. С. Погорельська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 241.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced