Створення контрольного чек-листа гігієнічного дизайну обладнання для виробництва макаронних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Гігієнічний дизайн призначений для збільшення ефективності, полегшення доступу та перевірки дієвості очищення. Використання контрольних чек-листів гігієнічного дизайну обладнання для макаронних виробів допоможе у майбутньому розробникам виявити проблемні зони та потенційні недоліки в дизайні, що обмежують ефективність очищення та експлуатаційні проблеми санітарії. Hygienic design is intended to increase efficiency, facilitate access and verify the effectiveness of cleaning. Using the hygienic design checklists for pasta equipment will help future designers identify problem areas and potential design flaws that limit cleaning effectiveness and operational sanitation issues.

Опис

Бібліографічний опис

Рупа, В. Створення контрольного чек-листа гігієнічного дизайну обладнання для виробництва макаронних виробів / В. Рупа, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч.1. – С. 115

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в