Розширення асортименту рибних страв для ресторану першого класу
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, страви з риби, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Мельник, Т. В. Розширення асортименту рибних страв для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Володимирівна Мельник ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2023. – 136 с.