Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловості
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В Україні діє обов’язково впровадження системи НАССР для об’єктів харчової промисловості. Тому важливо розвиватися в напрямку виробництва безпечної продукції не тільки в технологічному ряду, але на етапах де може виникнути біотероризм, чим призвести до шкоди здоров’ю споживачу чи смертельним випадкам. In Ukraine, it is mandatory to implement the HACCP system for food industry facilities. Therefore, it is important to develop towards the production of safe products not only in the technological range, but also at the stages where bioterrorism can occur, which can lead to harm to consumer health or death.
Опис
Ключові слова
саботаж, оцінка ризиків, біотероризм, виробництво кондитерських виробів, sabotage, risk assessment, bioterrorism, confectionery production, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Петруша, О. О. Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловості / О. О. Петруша Т. П. Ткаченко, // Якість і безпека харчових продуктів : Збірник тез V Міжнародної науково- практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. К. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 73-74