Особливості концептуальних закладів ресторанного господарства України
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження щодо особливостей функціонування концептуальних закладів ресторанного господарства. Conducted research on the peculiarities of the functioning of conceptual establishments in the restaurant industry.
Опис
Ключові слова
концепція, заклади ресторанного господарства, крафтова продукція, concept, restaurant establishments, craft products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, М. В. Особливості концептуальних закладів ресторанного господарства України / М. В. Ковтун, О. С. Дулька // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали ІV міжнародної конференції для студентів і молодих вчених, 25 листопада 2022 р. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2022. – С. 13-15.