Чинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто найбільш актуальні для вітчизняних м’ясопереробних підприємств види інновацій, чинники, що визначають якість та тенденції інноваційного розвитку підприємств, а також головну мету запровадження і використання інновацій у галузі м’ясопереробки.
The most relevant types of innovations for domestic meat processing enterprises, factors that determine the quality and trends of innovative development of enterprises, as well as the main goal of introducing and using innovations in the field of meat processing are considered.
Опис
Ключові слова
інновації, інноваційний розвиток, м’ясопереробні підприємства, види інновацій, чинники розвитку, innovations, innovative development, meat processing enterprises, types of innovations, development factors, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Чинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств / О. О. Кутас // Проблеми управління підприємств у сучасних умовах : матеріали ХVІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 квітня 2022 р., м..Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 42-44