Ліпіди овечої вовни у інноваційних харчових продуктах
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Застосування ліпідів вовни у захисних покриттях для харчових продуктів вимагає обґрунтування тривалості придатності до вживання як швидкоокислюваного та високоплавкого компонента харчового продукту. The use of wool lipids in protective coatings for food products requires substantiation of the duration of suitability for use as a rapidly oxidizing and high-melting component of a food product.
Опис
Ключові слова
wool, вовна, wax, віск, жир, fat, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Романовська, Т. І. Ліпіди овечої вовни у інноваційних харчових продуктах / Т. І. Романовська, М. І. Осейко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 40-42.