Фізико-хімічні характеристики ліпідних екстрактів
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ліпідні екстракти місять ліпіди, вільні жирні кислоти, які можуть окислюватись, забарвлюючі екстракт речовини та потребують рафінування. Lipid extracts contain lipids, free fatty acids that can be oxidized, coloring the extract and require refining.
Опис
Ключові слова
wool, вовна, віск, wax, місцела, missela, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Кашпуровська, Т. Фізико-хімічні характеристики ліпідних екстрактів / Т. Кашпуровська, М. Осейко, Т. Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 325.