Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130 з метою підвищення його якості

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

тісто, камедь, борошно, густина, коефіцієнт теплопровідності, теплоємність, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Бруква, О. Ю. Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130 з метою підвищення його якості : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Олексій Юрійович Бруква ; наук. керівник Євген Миколайович Бабко. – Київ, 2023. – 110 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced