Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130 з метою підвищення його якості
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
тісто, камедь, борошно, густина, коефіцієнт теплопровідності, теплоємність, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Бруква, О. Ю. Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130 з метою підвищення його якості : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Олексій Юрійович Бруква ; наук. керівник Євген Миколайович Бабко. – Київ, 2023. – 110 с.