Перспективи розробки м’ясо-рослинних паштетів для збалансованого харчування
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розв’язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, пов'язаним із соціальною стабільністю суспільства і здоров’ям населення. Solving the problem of healthy nutrition is the most important and urgent state task related to the social stability of society and the health of the population.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, хімічний склад м’ясо-рослинних паштетів, паштет, якісні показники продукту, chemical composition of meat-grown pastes, pastes, quality indicators of the product
Бібліографічний опис
Стеблик, Д. В. Перспективи розробки м’ясо-рослинних паштетів для збалансованого харчування / Д. В. Стеблик, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 251–252