Ways of preventing oxidative damage to meat pates

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The search for a technically simple, cheap and, at the same time, an effective way to prevent oxidation and increase the shelf life of meat products, including pates, remains relevant.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, ways to prevent oxidation, meat pâtés, extension of shelf life, продовження терміну придатності, способи запобігання окисленню, м’ясні паштети

Бібліографічний опис

Zhadko, M. Ways of preventing oxidative damage to meat pates / M. Zhadko, O. Topchiy // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ,2018. – С. 344

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced