Використання рослинних збагачувачів у технології паштетів оздоровчого призначення
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є розробка технології паштету оздоровчого призначення на основі низькохолестеринової м’ясної сировини, зокрема курятини, з додаванням біологічно активних рослинних інгредієнтів.
The aim of the work is to develop the technology of pate for health purposes based on low-cholesterol meat raw materials, in particular chicken, with the addition of biologically active plant ingredients.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, рослинні інгредієнти, паштети, низькохолестеринова м’ясна сировина, vegetable ingredients, pates, low-cholesterol raw meat
Бібліографічний опис
Верченко, М. Використання рослинних збагачувачів у технології паштетів оздоровчого призначення / М. Верченко, О. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 186–187