Вплив композиційної суміші лляного, рисового, ячмінного борошна на біологічну цінність посічених напівфабрикатів
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було розширення асортименту та удосконалення технології січених напівфабрикатів із використанням композиційної суміші лляного, ячмінного та рисового борошна. The aim of the work was to expand the assortment and improve the technology of chopped semi-finished products using a composite mixture of flax, barley and rice flour.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, технологія січених напівфабрикатів, композиційна суміш, рослинні білки, technology of chopped semi-finished products, composite mixture, vegetable proteins
Бібліографічний опис
Кущ, Р. Вплив композиційної суміші лляного, рисового, ячмінного борошна на біологічну цінність посічених напівфабрикатів / Р. Кущ, О.Топчій // Science, trends and perspectives : abstracts of XVII International scientific and practical konference, 18-19 May, 2020. – Tokyo, Japan, 2020. – Pp. 229-232