Проект відділень підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з використанням фільтрату барди для приготування замісу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кукурудза, дезінтегратор, низькотемпературна термоферментативна обробка, фільтрат барди, термостабільна α-мілаза, глюкоамілаза, суміщення процесів оцукрення та зброджування, високоефективна раса дріжджів, дозріла бражка

Бібліографічний опис

Блащак, М. Р. Проект відділень підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з використанням фільтрату барди для приготування замісу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Романович Блащак ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 56 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced