Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 10,5 млн дал на рік з використанням ферментних препаратів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, ферментні препарати, пивне сусло, затирання

Бібліографічний опис

Зейда, І. А. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 10,5 млн дал на рік з використанням ферментних препаратів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ірина Анатоліївна Зейда ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2023. – 75 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced