Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, критичні контрольні точки, небезпечні фактори, м’ясокомбінат, система безпечності, ковбаса кров’яна, план НАССР, операційні програми передумови
Бібліографічний опис
Горобець, В. Ю. Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вадим Юрійович Горобець ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 153 с.