Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, критичні контрольні точки, небезпечні фактори, м’ясокомбінат, система безпечності, ковбаса кров’яна, план НАССР, операційні програми передумови

Бібліографічний опис

Горобець, В. Ю. Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вадим Юрійович Горобець ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 153 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced