Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи НАССР виробництва масла вершкового 82% для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» за ДСТУ ISO 22000:2019
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, молочна продукція, масло, вершки, удосконалення системи управління безпечності, система HACCP, ДСТУ ISO 22000:2019, технологія виробництва
Бібліографічний опис
Коверсун, І. В. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи НАССР виробництва масла вершкового 82% для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Інна Вікторівна Коверсун ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 147 с.