Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи НАССР виробництва масла вершкового 82% для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» за ДСТУ ISO 22000:2019

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, молочна продукція, масло, вершки, удосконалення системи управління безпечності, система HACCP, ДСТУ ISO 22000:2019, технологія виробництва

Бібліографічний опис

Коверсун, І. В. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи НАССР виробництва масла вершкового 82% для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Інна Вікторівна Коверсун ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 147 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced