Удосконалення системи НАССР виробництва пива світлого фільтрованого пастеризованого «Закарпатське оригінальне» для ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, солод, кукурудзяне борошно, пиво, система управління безпечності, НАССР, аерація, фільтрація, головне бродіння, пастеризація, сусло, хміль, карбонізація
Бібліографічний опис
Васильєв, Д. В. Удосконалення системи НАССР виробництва пива світлого фільтрованого пастеризованого «Закарпатське оригінальне» для ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Денис В’ячеславович Васильєв ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 103 с.