Удосконалення системи НАССР виробництва пива світлого фільтрованого пастеризованого «Закарпатське оригінальне» для ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, солод, кукурудзяне борошно, пиво, система управління безпечності, НАССР, аерація, фільтрація, головне бродіння, пастеризація, сусло, хміль, карбонізація

Бібліографічний опис

Васильєв, Д. В. Удосконалення системи НАССР виробництва пива світлого фільтрованого пастеризованого «Закарпатське оригінальне» для ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Денис В’ячеславович Васильєв ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced