Удосконалення технології кисломолочного напою з рослинним екстрактом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 44 т за добу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочний напій, екстракт шавлії, йогурт, рецептура, технологія кисломолочних напоїв, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Орловцев, В. О. Удосконалення технології кисломолочного напою з рослинним екстрактом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 44 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Олегович Орловцев ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 111 с.